The Observer Romania

Vanzarile cartii Printului Harry au depasit orice asteptari

11/01/2023

 


Cartea autobiografica a Printului Harry a fost indelung asteptata de public, fiind lansata pe 10 ianuarie 2023. Acest volum controversat ar fi trebuit sa apara inca din anul 2022, dar a fost amanat din cauza mortii reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Dezvaluiri controversate facute de Printul Harry in cartea autobiografica

Printul Harry nu s-a zgarcit cu dezvaluirile incendiare in noua sa carte, denumita "Rezerva" - Spare, in limba engleza. Una dintre cele mai puternice scene descrise este aceea in care Harry a fost agresat fizic de fratele sau, Printul William. Harry descrie ca in urma agresiunii s-a ales cu rani provocate de caderea peste castronul cainelui; in urma sparrgerii acestui castron. Multe alte scene scandaloase sunt descrise de Printul Harry in noua sa carte.

Vanzari record pentru cartea Printului Harry in Marea Britanie

Editorii din Marea Britanie spun ca vanzarile cartii Printului Harry le-au depasit cele mai indraznete asteptari. In prima zi de la lansare, vomulul autobiografic s-a vandut deja in 400.000 de exemplare in UK. Acest numar include cartile clasice, audiobook-urile si e-book-urile vandute in prima zi de la lansare.

In timp ce acuzatiile lansate de Printul Harry in carte par cat se poate de serioase, publicul din Marea Britanie tinde sa il judece pe tanarul print, spunand ca rufele nu ar trebui sa se spele in public si oricum Harry a scris cartea mai mult pentru a-si rotunji veniturile.