The Observer Romania

Rochia tip sirena este la moda, fiind preferata de vedete

22/12/2022

 


Vedetele vor sa iasa in evidenta, pentru ca acest lucru le sporeste faima, in special in mediul online. De aceea, tinuta abordata in cadrul unor evenimente este extrem de importanta pentru a face senzatie printre fanii din intreaga lume. De aceea, de multe ori, rochia sirena este aleasa de catre acestea pentru a lasa o impresie buna la evenimente. Exista o multitudine de modele de rochii tip sirena, iar acestea sunt disponibile acum in cele mai multe magazine online care vand articole fashion.

Rochia tip sirena, model clasic, la moda in toata lumea

Rochia tip sirena nu este un model nou, dar in continuare este la mode si face senzatie in fashion-ul mondial. Acest tip de rochie a fost creat dupa 1930, de catre un designer francez, Marcel Rocha. Desi la inceput rochia sirena a fost plasata intr-un con de umbra, acesta a fost adoptata de vedete in anii 50, dupa care a devenit foarte cunoscuta la nivel mondial. Cea mai populara vedeta care a adoptat rochia sirena inca de la inceput a fost Marilyn Monroe, care in anii 50 si-a facut aparitia la o decernare de premii, purtand o rochie sirena rosie, creata de Oleg Cassini. In zilele noastre, rochia sirena este disponibila in orice magazin online si poate fi cumparata la preturi foarte bune. Pentru modele si preturi, gasiti informatii aici: https://rochie-sirena.ro/ 

Cum este croita rochia sirena

Croiala rochiei sirena este una foarte speciala si usor de recunoscut de oricine. Nu trebuie sa fii expert in fashion ca sa iti dai seama ca o anumita rochie are croiala de tip sirena. Acest tip de rochie este lunga, mulata pe corp, in cele doua treimi superioare ale corpului. In zona genunchilor, rochia tip sirena se departeaza de corp, croiala fiind divergenta spre podea. Astfel, in partea inferioara a corpului se realizaza efectul unei "cozi de sirena", care ofera acestui tip de rochie o nota inconfundabila.

Rochia sirena este potrivita la orice ocazie

Capatand o popularitate tot mai mare dupa anii 50, rochia sirena a fost adaptata pentru a fi versatila, potrivita pentru orice ocazie. De aceea, putem alege o rochie sirena pentru Revelion, pentru nunta (chiar si ca rochie de mireaza), pentru aniversari, cocktail si multe alte ocazii unde se impune o tinuta fashion, eleganta. De asemenea, exista o mare varietate de materiale si accesorizari pentru rochia sirena, astfel incat orice magazin online de fashion ofera posibilitati nelimitate atunci cand vine vorba de acest tip de rochie.