The Observer Romania

Castile Apple AirPods Pro 2 au un pret foarte bun in raport cu performantele

23/12/2022

 


Aparitia pe piata a noilor casti Apple AirPods Pro 2 a starnit un mare val de interes din partea publicului. Dupa succesul AirPods Pro1, fanii Apple (si nu numai) au fost extrem de curiosi daca generatia a 2-a a acestor casti de la Apple o depaseste cu mult pe prima.

Diferente intre castile Apple Airpods Pro 2 si Pro 1

Conform review-ului oferit de airpods.ro , generatia a 2-a a castilor Apple AirPods o depaseste cu mult pe prima. Desi nu suntem obisnuiti cu astfel de salturi calitative la lansarile Apple, putem spune ca americanii au reusit o performanta frumoasa in cazul castilor AirPods. 

Principalele avantaje ale Apple AirPods Pro 2 fata de Pro 1 sunt urmatoarele:

  • bass-ul castilor din generatia a 2-a este cu mult peste cel din generatia anterioara
  • bateria castilor Apple AirPods Pro2 dureaza mult mai mult cu o singura incarcare - atat bateria castilor, cat si cea a carcasei
  • carcasa generatiei 2 de AirPods este dotata cu un mini-difuzor, care te va avertiza atunci cand bateria este descarcata sau il poti activa ca sa gasesti carcasa prin casa.

Preturile castilor Apple AirpPods Pro 2 sunt destul de reduse in raport cu performantele

Da, castile Apple AirPods Pro 2 sunt destul de scumpe pentru buzunarul romanului de rand. Dar, comparand preturile acestor casti cu preturile castilor AirPods din generatia 1, pretul noilor casti nu a crescut proportional cu saltul pe care l-au inregistrat performantele castilor nou lansate. De aceea, putem spune ca Apple AirPods Pro2 ofera un raport calitate/pret foarte bun pentru ceea ce obtinem in schimb. Preturile acestor casti vor beneficia oricum de oferte si reduceri in viitorul apropiat, asa ca poate merita sa mai asteptati daca intentionati sa le achizitionati. Spor la gasit cele mai bune reduceri de preturi!