The Observer Romania

Adidasii Veja - pantofii preferati de celebritatile din intreaga lume

06/12/2022

 


Desi avem impresia ca Meghan Markle practic traieste pe tocuri inalte, totusi uneori ea ia cate o pauză binemeritata de la pantofii stiletto, schimbandu-i in weekend cu pantofi sport. Markle a purtat o pereche de adidasi Veja in timp ce se afla pe o barca cu Printul Harry in timpul Jocurilor Invictus.

Ea nu este singura vedeta care depinde de adidasi Veja pentru momentele casual. Emily Ratajkowski, Chloe Grace Moretz sau Emma Watson sunt, de asemenea, pe lista din ce in ce mai mare a fanilor celebri ai lui Veja.

De ce sunt adidasii Veja atat de iubiti de celebritati din intreaga lume

Este destul de neobisnuit sa vezi atat de multe celebritati gravitand in jurul unor pantofi care costa mai putin de 500 de dolari. Dar este usor de înțeles de ce starurile sunt interesate de această pereche la moda. Adidasii Veja sunt realizati dintr-o tesatura de matase luxoasa care provine de la compania braziliana Bratac. Nu intamplator Bratac este acelasi producator care furnaza matasea si penrtu casa Hermes. Pe deasupra, produsele Veja sunt total ecologice, inclusiv ambalajul, care este realizat din carton reciclat. Accesibil, elegant și durabil, aceasta este deviza pe care merg adidasii Veja.

Adidasii Veja - acum disponibili si in Romania

Acum nu mai este atat de greu sa ajungem si noi la o pereche de adidasi Veja . Din magazinele online putem cumpara si noi foarte usor o astfel de pereche de pantofi, pe care adeseori o gasim la reduceri. Asadar, a devenit foarte accesibil sa putem sa purtam obiectele vestimentare pe care le poarta celebritatile. Acesti pantofi foarte versatili si cu un design minimalist cu accente retro pot fi integrati in foarte multe tipuri de tinute si ne putem baza pe ei in orice situatie.